Made by Cindy Oosterkamp 2018 IN
Het mellinn20 traject geeft goede resultaten. Bij een milde schimmelinfectie van de nagelplaat is het traject van 6 maanden vaak voldoende. De nagel wordt snel harder en beter van structuur. Het geinfecteerde deel van de nagel zal mooi uitgroeien. Bij een ernstiger aangedane nagel zal soms een langere behandelduur noodzakelijk zijn. Vraagt u gerust vrijblijvend om advies!
De Arkada techniek voor ingroeiende nagels is een groot succes in mijn praktijk. Ik heb inmiddels een aantal cliënten goed kunnen helpen en de resultaten spreken voor zich. Door middel van deze techniek kan ik de vorm van uw nagel over de volle lengte corrigeren. Meestal kan dit in slechts 1 behandeling van ongeveer een uur. U heeft geen metalen beugeltjes meer nodig en uw nagel ziet er direct na afloop van de behandeling mooi en natuurlijk uit. Ideaal dus ook in de zomerperiode! U verlaat de praktijk zonder pijn. Het gaat in de meeste gevallen om een eenmalige behandeling. Afhankelijk van de oorzaak van de ingroei kan het nodig zijn na verloop van tijd de behandeling te herhalen, maar de tussenperiode zal langer zijn dan bij andere regulatiemethoden. U kunt vrijblijvend laten bekijken of de techniek ook voor u uitkomst kan bieden!

Nieuws Overzicht

Pedicure Salon Cindy voor uw complete voetverzorging!
Made by Cindy Oosterkamp 2018 Pedicure Salon Cindy voor uw complete voetverzorging!
Tt Tussen deze 2 foto’s zit 5 maanden. Mooi al!
Tussen deze 2 foto’s zit 6 maanden. Hier moest eerst de nagel weer gaan  groeien. Dat is nu het geval en langzaam maar zeker verbeterd de structuur van de nagel.
IN

Sinds mei is het bij mijn praktijk mogelijk uw schimmelnagels te

behandelen met een nieuw soort laser apparaatje mellinn20.

Heel spannend want het is volledig nieuw in Nederland en ik ben een van de 5 eerste pedicures die ermee werken. Samen met mellinn hebben we een behandelconcept opgesteld. Eerst gaan we laten onderzoeken of u daadwerkelijk last heeft van een schimmelinfectie of is er misschien toch sprake van een andere oorzaak van die lelijke nagel? Als de uitslag positief is, kunnen we beginnen. U huurt het apparaatje van mij en krijgt een mooie box mee waar alle benodigdheden in zitten, samen met duidelijke instructies. Via Facebook kunt u regelmatig nieuwe foto’s vinden met resultaten. Hieronder ziet u er een paar;           

Nieuws Overzicht